Okresní rada AŠSK Tachov

Okresní rada AŠSK Tachov

Nehraju, abych někomu něco dokazoval.

Nejbližší soutěže

Okrsková, okresní či krajská kola

Další soutěže

Pořádané centrálou AŠSK ČR

Časopis DO TOHO!
č. 12/2023

Číslo 12/2023 - PDF | eBook
Všechna čísla (40)

ISF General Assembly: Soutěže ISF 2020

5. 3. 2020
Foto: ISF General Assembly: Soutěže ISF 2020

Mezinárodní federace školního sportu ISF (International School Sport Federation) svolala na dny 1. 3. - 4. 3. 2020 Valné shromáždění, na které byli sezváni delegáti všech 122 členských zemí. Za Asociaci školních sportovních klubů ČR do Srbska vycestovala prezidentka AŠSK ČR Mgr. Svatava Ságnerová společně s bývalým předsedou technické komise ISF pro atletiku PaedDr. Jaroslavem Koukalem.

 

Zástupci ISF v Bělehradě jednali o vzniku evropské sekce ISF, zároveň proběhly volby do orgánů ISF a účastníkům byly představeny nové projekty. Varianta zrušení soutěží ISF z důvodu aktuální zdravotní situace zde nebyla potvrzena. Jiná situace panuje v rámci jednotlivých států a postupu jejich vlád - některé země vydávají zákazy výjezdů a organizace akcí podobného typu. 

Podrobná zpráva o jednání ISF General Assembly bude uveřejněna v následujících dnech.

Fotografie v článku zachycuje prezidentku AŠSK ČR Mgr. Svatavu Ságnerovou s prezidentem Slovenské asociace sportu na školách PaedDr. Marianem Majzlíkem, PhD. Naši slovenští kolegové v dubnu pořádají ISF mistrovství světa škol v přespolním běhu. Držíme jim palce, aby přípravy proběhly úspěšně, a těšíme se společně s našimi zástupci škol na krásné prostředí slovenských hor.

Úvodní foto: https://www.isfsports.org/