Okresní rada AŠSK Tachov

Okresní rada AŠSK Tachov

Nehraju, abych někomu něco dokazoval.

Nejbližší soutěže

Okrsková, okresní či krajská kola

Další soutěže

Pořádané centrálou AŠSK ČR

Časopis DO TOHO!
č. 12/2023

Číslo 12/2023 - PDF | eBook
Všechna čísla (40)

Trénujte s námi na McDonald´s Cup 2022

7. 4. 2022
Foto: Trénujte s námi na McDonald´s Cup 2022

Pro děti a jejich rodiče, stejně tak pro stovky zapojených učitelů ze škol napříč celým Českem. Nejen pro ty všechny připravil McDonald 16 výukových sportovních videí zaměřených nejen na práci s míčem, ale i na další sportovní dovednosti.

Rovnou dva druhy výukových videí připravila společnost McDonald’s ČR pro 23. ročník oblíbeného McDonald´s Cupu. Tento dětský svátek fotbalu je především o společné zábavě, podpoře zdravého životního stylu a sportu u dětí a příjemně stráveném času s vrstevníky. Není ale rozhodně na škodu, když se malí sportovci na fotbalový turnaj připraví i po sportovní stránce.

Právě proto McDonald´s ČR, FAČR a AŠSK natočili 16 inspirativních tréninkových videí, ve kterých formou her a cvičení mohou děti zlepšovat své fotbalové dovednosti. A hlavně se bavit! Tréninky ve videích jsou přizpůsobené pro použití v běžném prostředí bez náročnějšího využití pomůcek nebo dostupnosti speciální tréninkové plochy. Malí sportovci mohou trénovat takřka kdekoliv: v parku, v tělocvičně nebo na sportovním hřišti. Tréninková videa můžete zhlédnout přímo na stránkách McDonald´s Cupu nebo na YouTube kanálu McDonald´s Cupu.

Organizátoři letošního ročníku ale nezapomněli ani na učitele, pro které připravili novou dávku inspirace pro jejich práci. Ve spolupráci s Grassroots trenéry mládeže FAČR jsou pro učitele připravená hned 4 videa, která popisují jednotlivé části hodin tělocviku a nechybí ani konkrétní příklady zábavných cvičení a her. Grassroots trenéři FAČR už navštívili stovky škol po celém Česku a díky ukázkovým hodinám tak mohou učitelé na těchto školách načerpat spoustu nové inspirace pro hodiny tělocviku. Pokud chcete pozvat Grassroots trenéry i do vaší školy na ukázkovou hodinu tělocviku, vyplňte formulář na stránkách Můj první gól.

Set 4 inspirativních videí pro učitele najdete na webu McDonald´s Cupu nebo na YouTube kanálu McDonald´s Cupu.